Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

Aparegio Gorj a început debranșarea rău-platnicilor din Baia de Fier

Distribuie:

Actualizat la: 2024-02-21 13:38:11
acum 3 luni

Aparegio Gorj –CED Novaci a inițiat, în data de 21.02.2024, o acțiune de debranșare în comuna Baia de Fier, sat Baia de Fier.

Reiterăm mesajul transmis de operator în nenumărate informări de presă și anume:

  •   Neachitarea facturilor duce la debranșare! Utilizatorii serviciului de apă și canalizare, care au restanțe mai vechi de 45 zile vor fi debranșați de la rețeaua de alimentare cu apă
  • TOȚI utilizatorii din localitatea Baia de Fier sunt obligați să încheie contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă
  •  Utilizarea fără contract a serviciului de alimentare cu apă,constituie contravenție, iar INTERVENȚIILE NEAUTORIZATE la rețelele de apă, constituie infracțiune și vor fi aduse spre cercetare în atenția organelor abilitate.

Prin urmare, acțiunile de debranșare vor continua până la intrarea în legalitate a tuturor utilizatorilor și achitarea restanțelor la zi. De asemenea, menționăm faptul că, conducerea operatorului a fost în permanență deschisă la dialog și înțelegere în ceea ce privește administrarea rețelelor de apă și își dorește ca toți utilizatorii să înțeleagă faptul că intrarea  în legalitate și achitarea facturilor la zi, este o dovadă de respect reciproc.”, a transmis Aparegio Gorj.

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu