Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

Cătălin Claudiu Bogdan, candidatul PSD la Prigoria

Distribuie:

Actualizat la: 2024-04-04 06:36:59
acum o lună

Partidul Social Democrat Gorj a anunțat candidatul la Primăria Progoria. Cătălin Claudiu Bogdan va intra în cursa pentru fotoliul de primar al comunei.

“Prigoria are nevoie de o schimbare, asta spun locuitorii comunei, care, în cadrul sondajelor de opinie realizate, au declarat că vor un alt om în fruntea primăriei. Oamenii își doresc un primar sincer, implicat și care nu este arogant! Studiile sociologice au relevat faptul că domnul Cătălin Claudiu BOGDAN, candidatul PSD pentru funcția de primar la Prigoria, se bucură de aprecierea oamenilor din localitate și va câștiga competiția electorală din data de 9 iunie 2024.”, a transmis PSD Gorj.

Cătălin Claudiu Bogdan susține că a purtat permanent discuții cu cetățenii și le cunoaște problemele cu care se confruntă.

”Atât din discuțiile permanente cu oamenii, cât și din calitatea de consilier local, cunosc foarte bine problemele comunității și ce-și doresc locuitorii de la primarul lor. Am susținerea celei mai puternice echipe politice din județ și am alături de mine locuitorii comunei, care își doresc un primar PSD și un om cu verticalitate în fruntea comunei. Proiectele mele sunt nevoile comunității!”, a declarat Cătălin Claudiu BOGDAN

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu