Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Cetățenii încurajați să-și achite online taxele și impozitele locale pentru a evita cozile de la ghișee 

Distribuie:

Actualizat la: 2024-01-09 19:58:52
acum 6 luni

Primăria municipiului Târgu Jiu încurajează cetățenii să își achite taxele și impozitele online pentru a evita cozile care se formează la ghișee. 

Modalități de plată a taxelor și impozitelor locale:

● online, pe www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice;

● prin virament bancar în conturile instituției deschise la Trezorerie;

● direct la ghișeele instituției situate astfel:

     -sediul Primăriei Târgu-Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuși, nr. 19

     -sediul Direcției impozite și taxe, Bulevardul Republicii, bl.25, parter și Str. A.I. Cuza, bl. 15, parter

Pentru www.ghiseul.ro datele de acces se obțin prin accesarea secțiunii „Creare cont”, în care se completează CNP, numărul de card al titularului contului și o adresă de e-mail. Ulterior, se primesc pe acest e-mail userul și parola inițiale, care vor trebui schimbate la prima autentificare. După autentificare se pot face și plățile, fiind afișate toate sumele datorate.

Pentru plata prin virament prin Trezorerie, beneficiar Municipiul Târgu Jiu  (persoană juridică de drept public), cod fiscal 4956065. Conturile IBAN în care se pot face plăți sunt afișate pe site-ul Primăriei Municipiului Târgu Jiu si pot fi vizualizate accesând adresa: www.targujiu.ro -> Direcții și servicii -> Direcția impozite și taxe -> Conturi virament impozite și taxe locale

Persoanele care achită până în data de 31.03.2024 impozitele și taxele locale datorate pentru întreg anul, beneficiază de o bonificație de 10%, conform prevederilor Codului Fiscal.