Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

CJ Gorj: “Investițiile în infrastructura rutieră continuă”

Distribuie:

Actualizat la: 2023-10-13 09:57:40
acum 7 luni

Echipa Consiliului Județean Gorj a demarat o serie de noi proiecte de reabilitare, întreținere, reparare și modernizare a infrastructurii rutiere.

În data de 29 august 2023, s-a semnat ordinul de începere pentru lucrările de reabilitare la „Drumul Județean 607”, tronsonul cuprins între km 25+352 și km 27+359, comuna Ionești.
Acest drum este o arteră importantă care leagă comuna Ionești de DN67A, traversând Gura Șușiței. Lucrările includ extinderea carosabilului, repararea sistemului rutier, asfaltarea, protecția terasamentelor, gestionarea apelor pluviale, amenajarea drumurilor laterale, semnalizarea și multe altele.
Valoarea totală a lucrărilor este de 8.168.174,63 lei, cu TVA inclus. Proiectul are o durată de execuție de 10 luni și este finanțat din bugetul Consiliului Județean Gorj.

“Totodată, vă informez că lucrările întreținere, reparare și așternere a covorului asfaltic pe DJ 671C, tronsonul km 0+000 – km 2+000, în comuna Bolboși, au fost finalizate cu succes.
Urmează execuția acostamentelor din piatră spartă, a șanțurilor din pământ și semnalizărilor rutiere. Această investiție este finanțată din bugetul propriu al județului Gorj, cu o valoare totală de 1.795.000 lei, TVA inclus.

Toate aceste proiecte reprezintă un angajament ferm al echipei Consiliului Județean Gorj de a îmbunătăți accesibilitatea și siguranța rețelei de drumuri județene, contribuind astfel la dezvoltarea și modernizarea județului și la creșterea calității vieții locuitorilor.

Consiliul Județean Gorj rămâne dedicat continuării acestor eforturi de îmbunătățire a infrastructurii pentru beneficiul comunității.”, a transmis CJ Gorj.

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu