Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

PSD Gorj și-a desemnat candidații în mai multe localități din județ

Distribuie:

Actualizat la: 2024-03-06 17:52:28
acum 2 luni

Partidul Social-Democrat Gorj transmite că reprezintă principala forță politică și în localitățile în care funcția de primar nu este ocupată de un social-democrat. În acest sens, au fost desemnați candidații în alte două localități din județ, respectiv Roșia de Amaradia și Hurezani.

“În localitatea ROȘIA DE AMARADIA, candidatul PSD la primărie este domnul Mădălin COSACU. Acesta a reușit să coaguleze o echipă puternică, formată din oameni valoroși, care va câștiga lupta politică în localitate. La HUREZANI, candidatul PSD la cea mai importantă funcție din localitate este domnul Gheorghe CÂRSTEA, care cu siguranță va reveni în funcția de primar, pe care a mai ocupat-o din 1996 până în 2020, preț de șase mandate. Împreună cu domnul Veronel BĂRBUȚI și întreaga echipă, domnul Gheorghe Cârstea va continua proiectele bune pentru localitatea Hurezani!”, a transmis PSD Gorj.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, transmite că desemnarea candidaților este făcută în baza sondajelor de opinie.


”Suntem pe ultima sută de metri în ceea ce privește desemnarea candidaților în localitățile în care nu avem primari. Sondajele de opinie sunt cele care au stat la baza desemnării persoanelor și trebuie să recunosc faptul că nivelul ridicat de încredere de care se bucură partidul nostru a făcut ca acest proces să fie facil: în PSD au venit oameni de calibru, care pleacă de pe prima poziție în această competiție. Avem obiective îndrăznețe pentru toate pozițiile din județ și le vom atinge!”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu