Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

SE FAC ANGAJĂRI LA DAMEN! 227 de locuri de muncă disponibile

Distribuie:

Actualizat la: 2023-06-28 13:29:44
acum 12 luni

DAMEN Shipyards Mangalia, cel mai mare șantier maritim din sud-estul Europei, anunță lansarea unei ample campanii de recrutare a forței de muncă, pentru a completa echipa cu 227 de noi membri.

Această campanie face parte din procesul nostru continuu de adaptare a organizației la cerințele pieței.
Planul nostru de eficientizare a proceselor de construcție, montaj și finalizare a navelor într-un mod cât mai flexibil, include o reorganizare pentru proiectele de nave.

“Am decis să extindem și să dezvoltăm echipele, în mod special cele direct productive, care aduc plus valoare în șantier, să îmbunătățim procesele în corelație cu cerințele pieței de profil, să eficientizăm comunicarea și să accelerăm programele de creștere a eficienței și productivității în șantier. Actualul plan de producție cere o suplimentare a angajaților calificați și necalificați, cu posibilitatea calificării la locul de muncă. Ne dorim să ne creștem echipa, dar mai mult decât atât, ne dorim să creștem activitatea la Șantierul Damen Mangalia, pentru ca, în final, să ajungem la o dezvoltare considerabilă a economiei regionale și să fim un jucător relevant în industria de profil pe termen mediu și lung“, declară Liana Constantin, Corporate Affairs Director al Damen Shipyards Mangalia.

DAMEN Shipyards Mangalia caută forță de muncă pentru următoarele meserii specifice domeniului naval: lăcătuși, sudori, tubulatori, mecanici, maiștri producție și alți specialiști în domeniu.

Compania caută noi colegi, dornici să se dezvolte profesional și care vor să lucreze într-un loc sigur și cu o viziune de dezvoltare concentrată pe viitor. Pentru a sprijini noua generație de constructori de nave, Șantierul DAMEN Shipyards Mangalia pune la dispoziție cursuri de formare și cazare, oferind oportunități de carieră pe termen lung, într-un mediu stabil, competitiv, multicultural și de ce nu, temporar internațional, promovând inițiativa și munca în echipă.

DAMEN Shipyards Mangalia reprezintă o oportunitate importantă pentru orice carieră. Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre posturile disponibile pot trimite CV-ul la adresa de e-mail dsma@damen.com sau direct la sediul DAMEN Shipyards Mangalia, Strada Portului, Nr.1, Mangalia, județul Constanța.