Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

Vești bune: Transalpina se REDESCHIDE!

Distribuie:

Actualizat la: 2023-06-10 10:04:34
acum 11 luni

Transalpina se redeschide, săptămâna viitoare, după finalizarea procedurilor legale. O comisie mixtă a fost pe cea mai înaltă șosea din România și a constatat că se poate circula pe Transalpina în condiții de siguranță. 

“Am fost pe traseul Transalpinei (DN67C), împreună cu domnul Iulian Popescu – prefectul județului Gorj, domnul Ion Iordache – senator de Gorj și cu domnul Călin Cosmin Petruț – director DRDP, pentru a verifica starea drumului pe sectorul de drum dintre Rânca și Obârșia Lotrului, în urma perioadei de iarnă și a nămeților de zăpadă, care până acum 2 săptămâni, ajungeau până la 5 metri înălțime. 

Țin să mulțumesc, în mod special, responsabililor care au avut dificila misiune de deszăpezire a Transalpinei, în condiții extrem de reduse de vizibilitate și de manevră, având în vedere că a nins până acum 3 săptămâni, și anume domnului Negucioiu Dragoș – șeful de district și domnului Popescu Iustin. 

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba.”, a declarat Irinel Scriosteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. 

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu