Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Foto: Accident rutier lângă Mănăstirea Lainici

Distribuie:

Actualizat la: 2023-09-24 13:06:42
acum 10 luni

Accident rutier pe Defileul Jiului, în zona Mănăstirii Lainici. Două autoturisme s-au izbit violent, iar cinci persoane au fost rănite.

“In jurul orei 12:00 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, in zona Lainici, in care au fost implicate 2 autovehicule.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si 2 ambulante SMURD din cadrul ISU Gorj, 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Hunedoara si o ambulanta din cadrul SAJ Hunedoara, echipajele de interventie constatat ca in urma impactului unul dintre autovehicule s-a rasturnat, iar cei 5 ocupanti ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost constiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.
Alte 3 persoane, care se aflau in celalalt autovehicul au fost asistate medical la fata locului, dar au refuzat sa fie transportate la spital pentru investigatii medicale suplimentare.”, a transmis ISU Gorj.