Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

PSD Gorj face anunțul momentului: Marcel Romanescu va fi candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, în 2024!

Distribuie:

Actualizat la: 2023-09-20 11:53:12
acum 8 luni

Pattidul Social Democrat Gorj a făcut anunțul momentului: Marcel Romanescu va fi candidatul susținut de PSD la alegerile din 2024 pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu. Anunțul vine după ce, seara trecută, Marcel Romanescu a anunțat că se alătura echipei PSD și părăsește tabăra liberală.

“Singurul primar PNL de municipiu din Oltenia, candidatul PSD la Primăria Municipiului Târgu Jiu!

Municipiul Târgu Jiu revine în dreptul PSD Gorj! Edilul PNL, singurul primar de municipiu din Oltenia pe care l-au avut liberalii, se alătură, împreună cu cei șase primari de la alte partide, echipei Partidului Social Democrat Gorj, sub sigla căruia va candida la alegerile locale din 2024, la Primăria Municipiului Târgu Jiu.
Conducerea PSD Gorj îi urează bun-venit domnului Marcel Romanescu, alături de care își propune să ducă la îndeplinire proiectele bune pentru târgujieni, dar și pentru gorjeni. Motivele pentru care domnul primar Marcel Romanescu a ales Partidul Social Democrat sunt cât se poate de obiective, susținute și de dorința târgujienilor.
”De ce PSD? Pentru că, atunci când am cerut sprijin în realizarea unui proiect, s-au implicat necondiționat, arătând o deschidere în acest sens. Au înțeles că orice realizare aducea plus valoare municipiului Târgu Jiu și au știut să facă abstracție de culoarea politică.
Din păcate, PNL Gorj are alte obiective, la care nu pot adera. Nu poți face politica județului stând cu ochii după interesele personale. Singurul meu obiectiv a fost și rămâne dezvoltarea municipiului, iar pentru asta este nevoie de oameni serioși, capabili să pună umărul la realizarea tuturor proiectelor ce vizează bunul mers al societății”, a declarat domnul primar Marcel Romanescu.
În ceea ce privește situația celor patru primari PSD, anunțați de PNL că li s-au alăturat, aceștia au mai rămas trei, Luca și Matei.”, a transmis PSD Gorj.

                                        
banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu