Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Tânăr ÎNJUNGHIAT într-un bar din Urdari

Distribuie:

Actualizat la: 2023-07-06 08:35:38
acum 11 luni

La data de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați, un tânăr de 23 și un bărbat de 34 de ani, ambii din localitatea Fărcășești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În fapt, în noaptea de 5 iulie a.c., tânărul de 23 de ani în timp ce se afla în incinta unui local public din localitatea Urdari, pe fondul unui conflict spontan ar fi scos din buzunar un obiect ascuțit-tăietor și ar fi aplicat două lovituri în zona subaxială unui tânăr de 28 ani, din localitatea Urdari, provocându-i leziuni.

De asemenea, în conflict ar fi intervenit și bărbatul de 34 de ani care a scos din buzunar un obiect ascuțit-tăietor și ar fi intenționat să îl lovească pe tânărul de 28 de ani.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților, sub supravegherea unității de parchet competente.