Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

AJOFM Gorj cheamă șomerii la cursuri

Distribuie:

Actualizat la: 2024-04-01 10:35:19
acum 2 luni

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, AJOFM Gorj va organiza în lunile aprilie – mai 2024 cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă în următoarele meserii: agent de securitate, brutar, cofetar, confecționer asamblor articole textile, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, operator introducere, validare și prelucrare date, referent resurse umane, tâmplar universal.

Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri de calificare/recalificare sunt invitate la sediul instituţiei din Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr1, pentru înscriere.

Persoanele care sunt şomeri întergistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare şi care sunt înregistrate la AJOFM Gorj beneficiează, în mod gratuit, de servicii de formare profesională.

Relaţii suplimentare se obţin la nr de telefon: 0253 211568, Compartiment Formare profesională.

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu