Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Cupa “Micul baschetbalist”, câștigată de CSS Târgu Jiu! Elevii lui Alexandru Gliga au făcut senzație pe terenul de baschet! 

Distribuie:

Actualizat la: 2024-05-26 10:49:40
acum 3 săptămâni

Cupa “Micul baschetbalist” a fost câștigată de CSS Târgu Jiu. Elevii lui Alexandru Gliga au făcut senzație pe terenul de baschet și au câștigat toate meciurile din cadrul turneului. Competiția interjudețeană s-a desfășurat la Râmnicu Vâlcea. Sute de baschetbaliști din mai multe județe ale țării s-au luptat pentru un loc în finală. Baschetbaliștii de la CSS Târgu Jiu au câștigat toate meciurile din grupă și au jucat finala cu echipa CSS/BCN Râmnicu Vâlcea. Scorul final a fost 43-21 pentru echipa antrenată de Alexandru Gliga, iar micuții baschetbaliști s-au întors la Gorj cu marele trofeu. 

Cinci dintre sportivii CSS Târgu Jiu, antrenați de Alexandru Gliga, au participat la selecția regională a Federației Române de Baschet și au fost selectați în stagiul regional de pregătire în vederea formării lotului național de baschet. 

CSS Târgu Jiu se pregătește acum pentru participarea la Competiția Sportivă Națională de MiniBaschet, care va avea loc în perioada 28 iunie – 4 iulie la Costinești.