Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

Festival inedit la Baia de Fier

Distribuie:

Actualizat la: 2023-12-04 12:15:49
acum 6 luni

Festival inedit la Baia de Fier, sâmbătă, pe data de 9 decembrie. Organizatorii au anunțat că în cadrul festivalului vor avea loc momente inedite, multe în premieră în județul Gorj.

“Suntem extrem de bucuroși să vă spunem că sâmbătă, 9 decembrie la Baia de Fier, vă vom aștepta cu un festival așa cum nu a mai fost, cu momente inedite, multe în premieră pentru Gorj. Vom avea și activități speciale pentru copii, vom fi pregătiți să vă întâmpinăm cu cele mai bune preparate ale locului. Atmosfera va fi întreținută de un număr record de copii, tineri și adulți care vor cânta pentru dumneavoastră cele mai frumoase cântece populare și colinde. Zeci de meșteri, artiști plastici, producători de brânzeturi sau produse din carne și pensiuni din zonă vă vor întâmpina și ei cu produse specifice. Programul detaliat al zilei îl vom anunța în cursul serii de azi.
Festivalul Arte, Tradiții, Meșteșuguri-Peștera Muierilor-9 decembrie cu începere de la ora 12.00.
Locație-Parcarea de la intrarea în Peștera Muierilor!

Un festival pregătit cu dragoste pentru frumos, cu prețuire pentru tradițiile românești și cu respect față de tinerii talentați ai Gorjului!
Mulțumim pentru implicare și colaborare tuturor celor care vor fi alături de comunitatea din Baia de Fier la acest eveniment!”, au transmis organizatorii.

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu