Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Foto: Accident la Runcu, patru persoane au fost rănite

Distribuie:

Actualizat la: 2024-01-23 08:44:50
acum 6 luni

Accident rutier pe raza comunei Runcu! Două autoturisme s-au izbit violent, iar patru persoane au fost rănite și transportate la spital.


“La data de 22 ianuarie 2024, în jurul orei 22:45, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Runcu, în care au fost implicate 2 autovehicule.
La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj și 3 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că, în urma impactului, 4 persoane au suferit leziuni. Este vorba despre 2 femei în vârstă de 30 și 34 de ani și 2 bărbați în vârstă de 29 și 31 de ani. Victimele nu au fost încarcerate, erau conștiente și cooperante. Echipajele medicale le-au acordat primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior, toate cele 4 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu pentru investigații medicale suplimentare.”, a transmis ISU Gorj.