Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

Foto/Video: Un bărbat din Gorj a comis o CRIMĂ și a fugit! Este căutat de POLIȚIE!

Distribuie:

Actualizat la: 2023-10-09 12:54:07
acum 7 luni

Polițiștii hunedoreni continuă activitățile investigative și de căutarea unui bărbat de 47 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor, din data de 07 octombrie. Bărbatul este din Gorj, dar se mutase în județul Hunedoara.

“Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat ușa locuinței întredeschisă și a surprins un bărbat de 47 de ani (fostul concubin) în locuință. Acesta a încercat să o tragă în locuință, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reușit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuința și a fugit. Când a intrat în locuință, apelanta și-a găsit mama (în vârsta de 70 ani) căzută pe podea.
Femeia în vârstă de 70 de ani a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia. Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții, iar polițiștii au demarat activități specifice, în vederea depistării bărbatului de 47 de ani.
Din primele verificări rezultă indicii privind comiterea infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Cu privire la cel bănuit de comiterea infracțiunii de omor, în data de 04 octombrie 2023, la ora 00:14, femeia de 52 de ani, din Simeria, a apelat SNUAU 112 și a reclamat faptul că fostul său concubin, în vârstă de 47 de ani, a intrat peste ea în casă și i-a furat telefonul mobil.
La fața locului s-a deplasat patrula de intervenție, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi a pătruns pe fereastră în imobilul situat în orașul Simeria, de unde a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil și un portofel în care se aflau mai multe documente și o sumă de bani, după care a mers în camera fostei concubine, iar în momentul în care aceasta s-a trezit, bărbatul a pus-o în imposibilitatea de a se apăra apăsând-o cu un prosop în zona gurii pentru a nu putea să strige după ajutor.
Ulterior, acesta a părăsit imobilul, fiind depistat de polițiști pe o stradă din orașul Simeria, imobilizat și condus la sediul Poliției Orașului Simeria, pentru cercetări. În urma controlului corporal, toate bunurile menționate sustrase au fost găsite asupra sa.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.”, a transmis IPJ Hunedoara.

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu