Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Minivacanță cu peste 500 de AMENZI pe șosele din Gorj

Distribuie:

Actualizat la: 2023-12-04 15:47:57
acum 7 luni

ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII GORJENI
ÎN PERIOADA MINIVACANȚEI

În perioada minivacanței de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, peste 230 de polițiști, au acționat, în medie, zilnic, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, pe arterele principale deschise circulației în județul Gorj, dar și în zonele vulnerabile și cele în care au fost prezente aglomerări de persoane.

În acest sens, în toate cele 4 zile, polițiștii au aplicat peste 540 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale în vigoare, în cuantum de aproximativ 257.000 de lei și au fost constatate aproximativ 100 de infracțiuni.

De asemenea, pentru abateri la regimul circulației rutiere, polițiștii au reținut 77 de permise de conducere și 22 de certificate de înmatriculare.

“Pentru evitarea faptelor de natură penală sau contravențională, facem apel către cetățeni să respecte lega, iar în cazul în care ați luat act sau sunteți victima unei fapte antisociale, anunțați cel mai apropiat polițist au sunați la număr unic pentru apeluri de urgență 112.”, a transmis IPJ Gorj.