Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Presiune SCĂZUTĂ la apă în mai multe zone din Novaci

Distribuie:

Actualizat la: 2024-07-11 14:11:14
acum 3 zile

Având în vedere diminuarea debitelor surselor de apă care asigură alimentarea orașului Novaci din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioada , Aparegio Gorj S.A. – CED Novaci anunţă că există anumite zone în care presiunea în reţeaua de distribuţie a apei potabile este mai scăzută: str.Ranca, str.Scarita, str.Nucilor, str.Brezulescu,str.Parangului. CED Novaci suplimenteaza necesarul de apa potabila pentru orasul Novaci, in intervalul orar 06.00-21.00.

“Amintim consumatorilor că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea furnizarii apei potabile la o presiune normală.

   Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de presiunea scăzută, inclusiv de lipsa apei, recomandăm utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă, rezerve strict pentru scopuri menajere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să utilizeze responsabil apa potabilă, acordând prioritate băutului, nevoilor igienico-sanitare și casnice.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Aparegio Gorj.