Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

Șase bărbați din Gorj reținuți după ce au FURAT mai mulți arbori

Distribuie:

Actualizat la: 2023-12-15 14:59:36
acum 5 luni

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au continuat cercetările într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, scoaterea din rădăcini fără drept de arbori și furt de arbori, de către persoane necunoscute.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au identificat 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 55 de ani, din comuna Plopșoru, județul Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor, extinzându-se astfel cercetările și pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Polițiștii au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite, identificând 3 motofierăstraie electrice și un autoturism, folosite în scopul tăierii și sustragerii materialului lemnos, fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Față de cei 6 bărbați a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj, urmând ca în cursul zilei de 15 decembrie 2023 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere corespunzătoare.

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu