Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

SJU Târgu Jiu a rămas, din nou, fără energie electrică

Distribuie:

Actualizat la: 2023-12-10 18:40:30
acum 5 luni

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a rămas, din nou, fără energie electrică. Au fost mai multe avarii care au lăsat unitatea medicală fără curent electric. Reprezentanții instituției au transmis că niciun pacient nu a avut de suferit.

“În dimineața zilei de astăzi, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, din cauza unor avarii, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în intervalul 06:00-07:30 și 09:30 – 10:15.
La 11:00 s-a produs o nouă pană de curent, care a fost remediată-la ora 13:30 unitatea era alimentată cu electricitate, dar după nici 30 minute, a apărut o altă defecțiune.

La fața locului, imediat după producerea incidentelor, a fost solicitată prezența echipelor de la Distribuție Oltenia, furnizorul de energie electrica.
Pe perioada întreruperilor curentului electric, Unitatea de Primiri Urgențe, Secția ATI și Blocul Operator au fost alimentate cu energie electrică grație generatorului electric. Niciun pacient nu a avut de suferit în această perioadă.
In prezent, tot spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu este alimentat cu energie electrică, o parte de la rețea, iar o alta parte pe generatorul electric adus de ISU Gorj.”, au transmis reprezentanții SJU Târgu Jiu.

banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu