Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

Adrian Dăianu a fost numit președinte interimar al PSD Târgu Jiu

Distribuie:

Actualizat la: 2023-09-21 20:58:50
acum 8 luni

Cristinel Rujan nu mai este președinte al organizației municipale a PSD, fiind numit coordonator zonal. Adrian Dăianu, director al Societății Edilitara, este cel care a preluat funcția de președinte interimar al PSD Târgu Jiu.

“În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean al Partidului Social-Democrat Gorj, care a avut loc astăzi, 21 Septembrie 2023, s-au adoptat următoarele hotărâri:

  • S-a luat act de dizolvarea organizațiilor locale PSD din localitățile Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari și numirea conducerilor interimare până la organizarea alegerilor pentru desemnarea noilor structuri de conducere.
  • În urma numirii în funcția de coordonator zonal, inclusiv pe Municipiul Târgu Jiu, a domnului senator Cristinel Rujan, domnul Adrian Dăianu a preluat funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Târgu-Jiu.
    De asemenea, conducerea Partidului Social-Democrat Gorj a avut în cursul acestei zile o serie de întâlniri cu membrii celor patru organizații dizolvate, inclusiv consilierii locali, iar concluzia este una singură: niciunul dintre consilierii locali din Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari nu vor să plece din PSD spre niciun alt partid, indiferent de decizia primarilor din localitățile respective.”, a transmis biroul de presă al PSD Gorj.
banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu