Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Cosmin POPESCU: Gorjul și gorjenii sunt prioritatea mea absolută!

Distribuie:

Actualizat la: 2024-06-04 17:59:58
acum o săptămână

Dezvoltarea Gorjului reprezintă ținta prezentă și de viitor a președintelui Consiliului Județean Gorj, care s-a implicat la modul concret în atingerea acestui deziderat. Provocările momentului sunt foarte mari, iar oportunitățile de accesare a fondurilor, din toate axele existente, au reprezentat principala preocupare a președintelui Cosmin Mihai POPESCU. 

”Într-o lume plină de promisiuni neîmplinite, este esențial să ne concentrăm pe realizările concrete și pe angajamentele viitoare. Eu nu vorbesc doar despre ce am realizat, ci și despre ceea ce voi face pentru viitorul nostru comun. 

Tot ceea ce am promis, am îndeplinit cu determinare și responsabilitate. În continuare, voi munci neobosit pentru a îmbunătăți viața gorjenilor.

Am făcut investiții semnificative în infrastructură, sănătate, cultură și educație, atrăgând peste un miliard de euro din fonduri europene. Aceste realizări nu sunt doar pentru prezent, ci reprezintă un angajament ferm pentru viitor. Gorjul și gorjenii sunt prioritatea mea absolută”, a declarant Cosmin Mihai Popescu, președintele Consiliului Judetean Gorj. 

Datorită eforturilor susținute al președintelui Consiliului Județean gorj, Cosmin Mihai Popescu și ale întregii echipe PSD, Gorjul va reuși să traverseze cu bine una dintre cele mai grele perioade din istoria sa, respectiv transferul de la un județ monoindustrial, la unul dezvoltat în multiple domenii! 

 Comandat de PSD Gorj, executat de SUNCLICK SRL-www.sunclick.ro , CUI mandatar financisr coordonator: 21240002