Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Investiții pentru tinerii din Târgu Jiu

Distribuie:

Actualizat la: 2024-05-25 20:41:51
acum 3 săptămâni

Municipalitatea târgujiană a investit, cu prioritate, în proiecte care vizează tinerii și educația. De la terenuri de sport moderne, până la extinderea și dotarea unităților de învățământ, de la încurajarea performanței în rândul elevilor si până la construirea de locuințe. 

600 de unități locative se construiesc în municipiu, lucrările debutând în această vară. Primarul Marcel Romanescu a semnat contractele pentru construirea a 84 de blocuri. 

Primăria Municipiului Târgu Jiu a obținut finanțarea necesară pentru construirea a 100 de blocuri cu câte 6 apartamente fiecare, destinate tinerilor târgujieni. 

Banii au fost alocați prin PNRR.

„Începem construcția primelor 84 de blocuri (504 apartamente) destinate tinerilor, din cele 100 pentru care am obținut finanțare. Am semnat contractele cu societățile RO CONSTRUCT și GAUDI, lideri în asocierile create pentru lucrările care vor debuta în această vară.

30 de milioane de euro este valoarea investiției pentru care am preferat să semnăm contractele la fața locului. Se conturează un nou cartier, unul superb, aflat în vecinătatea noului parc de 12 hectare. Mulțumesc reprezentanților celor două societăți, dar și departamentelor din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu implicate în acest proiect!”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Comandat de PSD Gorj, executat de SUNCLICK SRL-www.sunclick.ro , CUI mandatar financiar coordonator: 21240002