Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Licitație pentru pasajul din 9 Mai

Distribuie:

Actualizat la: 2024-06-04 16:17:19
acum o săptămână

A fost declanșată procedura de licitație pentru pasajul sub calea ferată din strada 9 Mai. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Târgu Jiu care a chemat societățile cu profil de activitate în domeniu să se înscrie la licitație.

Romanescu vrea ca licitațiile organizate de municipalitate să fie câștigate de firme autohtone, cu muncitori din județul Gorj, pentru ca banii obținuți de primărie prin diverse programe să rămână aici.

„Am demarat licitația pentru construirea pasajului auto cu trecere pe sub calea ferată din strada 9 Mai. Invităm toate firmele care au ca obiect de activitate astfel de construcții să se înscrie la licitație pentru că suma este una generoasă – aproape 5 milioane de euro cu TVA. Este un proiect pentru care am obținut finanțare prin programul Anghel Saligny, iar studiul de fezabilitate a fost făcut de Societatea Metroul.

Intrăm, astfel, pe ultima sută de metri în executarea acestui proiect deosebit de important, mai ales că vorbim despre o zonă foarte tranzitată,  iar investiția are rolul de fluidizare a traficului.”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

 Comandat de PSD Gorj, executat de SUNCLICK SRL-www.sunclick.ro , CUI mandatar financisr coordonator: 21240002