Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Mai multe locuri în grădinițele și creșele din Târgu Jiu

Distribuie:

Actualizat la: 2024-05-22 23:41:17
acum 3 săptămâni

În municipiul Târgu Jiu s-au creat tot mai multe locuri în grădinițele și creșele care deveniseră neîncăpătoare în ultimii ani. Astfel, au fost construite unități de învățământ preșcolar noi, iar altele au fost extinse. Este și cazul Grădiniței nr. 1 din zona Griviței, acolo unde reprezentanții PSD au fost zilele acestea la discuții cu cetățenii. 

Oamenii s-au declarat foarte mulțumiți de investiție, dar și de noul parc ce a fost amenajat lângă Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”.

În cartier s-a investit mult în ultimii 4 ani, inclusiv în rețelele de furnizare a apei potabile și cea de canalizare. Strada Griviței a fost printre primele din municipiu care a beneficiat, pe lângă un strat nou de asfalt, și de iluminat modern, cu lămpi LED.

„Suntem apreciați pentru calitatea lucrărilor din zona Griviței. Grădinița de aici a fost extinsă, s-a intervenit la modernizarea sistemului de canalizare, a fost amenajat un parc superb, urmează ca și celelalte zone verzi să fie reconfigurate, iar strada a fost și ea modernizată, incluzând refacerea trotuarelor și a sistemului de iluminat. 

Am discutat cu cetățenii despre toate aceste proiecte, dar și despre planurile pe care le avem pentru această zonă și ne bucură că găsim mereu oameni implicați, dornici să ajute.”, a anunțat în mediul online președintele PSD Târgu Jiu, Adrian Dăianu.

Comandat de PSD Gorj, executat de SUNCLICK SRL-www.sunclick.ro , CUI mandatar financiar coordonator: 21240002