Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Mesajul lui Cosmin Popescu la finalul campaniei electorale

Distribuie:

Actualizat la: 2024-06-06 13:37:01
acum o săptămână

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a transmis un mesaj pentru cetățeni la sfârșitul campaniei electorale. Cosmin Popescu candidează din partea PSD, la alegerile locale de duminică, 6 iunie, pentru funcția de președinte al CJ Gorj.

“Dragi gorjeni,
Vă adresez cele mai sincere mulțumiri pentru încrederea și susținerea constantă pe care mi le-ați acordat de-a lungul anilor, precum și pentru sprijinul vostru în obținerea unui nou mandat de președinte al Consiliului Județean Gorj.
În peregrinările mele prin județ, am fost profund impresionat de primirea călduroasă și entuziastă pe care am întâmpinat-o în toate localitățile.
Încrederea, bucuria și afecțiunea cu care am fost primit de către copii, tineri și seniori deopotrivă, sunt mărturii clare ale aprecierii eforturilor și realizărilor noastre comune.
Aceste manifestări de apreciere și iubire nu doar că mă onorează, ci mă și obligă să continui pe această cale, dedicându-mă cu și mai multă dăruire pentru binele comunității noastre.
Vă mulțumesc din suflet și îmi doresc să vă răsplătesc înzecit dragostea și încrederea pe care le-ați investit în mine.”, a transmis Cosmin Mihai Popescu.