Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

Primarul Laurențiu TURCILĂ, iubit și apreciat de oamenii din localitatea Lelești!

Distribuie:

Actualizat la: 2024-05-13 21:03:59
acum 2 luni

În mandatul primarului Laurențiu Turcilă, localitatea Lelești a cunoscut dezvoltarea din toate punctele de vedere. În ciuda crizelor repetate pe care întreaga țară le-a traversat în ultimii ani, în Lelești se lucrează intens la proiecte menite să îmbunătățească nivelul de trai ai locuitorilor! 

Dar performanța unui primar nu se măsoară doar în realizăritangibile, ci și în capacitatea sa de a aduce oamenii împreună șide a promova unitatea în diversitate. 

”Obiectivul principal al mandatelor mele a fost ridicareagradului de civilizație a localității noastre, acest fapt fiindvizibil, deoarece niciuna din utilitățile necesare unui trai decent nu ne lipsește în prezent. Totodată, am urmărit ca locuitorii să se simtă în siguranță, respectați și protejați. Merg în teren ori de câte ori este nevoie și monitorizez atent problemele comunei, apoi urmăresc personal rezolvarea acestora, căutând împreunăcu echipa mea cele mai eficiente modalități de rezolvare”, a declarat Laurențiu Turcilă, primarul localității Lelești. 

Cele mai importante proiecte pe care Laurențiu Turcilă îșipropune să le implementeze în localitatea Lelești sunt: 

• Modernizarea bazei sportive din incinta Școlii Gimnaziale,,Ion Grigoroiu“ Lelești

• Modernizare și reabilitare Dispensar Uman 

• Construire locuri de joacă pentru copii în satele Rasovița șiFrătești

• Achiziționarea unui microbuz electric pentru transport școlar

• Extindere utilități Aleea Primăriei

• Construire capelă pe lângă bisericile din satele Ursăței, Rasovița și Frătești

• Reabilitare fațadă Biserica Lelești

”Eu și consilierii PSD, cei care mi-au spijinit întreaga activitateîn aceste mandate, dorim să continuăm, împreună cu oameniidezvoltarea localității Lelești, o localitate curată, modernă, cu oameni înțelegători și cu un grad ridicat de absorbție a fondurilor guvernamentale și europene”, a declarat Laurențiu Turcilă, primarul localității Lelești.

Comandat de PSD Gorj, executat de SUNCLICK SRL-www.sunclick.ro , CUI mandatar financisr coordonator: 21240002