Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

PSD Gorj își întărește echipa

Distribuie:

Actualizat la: 2023-12-14 15:00:51
acum 7 luni

Conducerea Partidului Social-Democrat Gorj salută decizia primarilor localităților Dănciulești și Țânțăreni, Marius DUMITRA-BĂDESCU și Robert CIUTUREANU, de a se alătura echipei PSD. De asemenea, PSD Gorj urează “bun venit” în organizație și domnului inginer Sorin CHIRCU. Alegerea de a face pasul către PSD are la bază performanța și viziunea îndreptată spre dezvoltare a liderilor partidului.


„Am satisfacția că, rezultatele muncii noastre se văd, inclusiv în decizia unor oameni de a ni se alătura, care au, în mod cert, aceeași preocupare ca și noi: dezvoltarea județului. Gorjul este un adevărat șantier și asta ca urmare a proiectelor atrase în toate localitățile, datorită eforturilor depuse și implicării întregii echipe a partidului. Le urez bun venit în PSD Gorj, domnilor primari Marius Dumitra-Bădescu și Robert Ciutureanu”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.


„Ambițiile noastre sunt in egală măsură politice și administrative. Am reușit deja o performanță greu de egalat, aceea de a atrage în Gorj investiții cum nu au mai fost până acum, iar asta ne face extrem de atractivi în plan politic. Este evident că nu putem compatibiliza decât cu oameni care au înțeles acest lucru și au aceleași obiective, îndreptate către oameni, nu spre ambiții personale”, a declarat prim-vicepreședintele PSD Gorj, Cosmin Popescu.
„Binele comunității pe care o reprezint m-a determinat să iau decizia de a mă alătura echipei PSD Gorj. Nu este simplu să răzbați de unul singur, iar la baza alegerii mele au stat oamenii din PSD”, a declarat primarul localității Dănciulești, Marius DUMITRA-BĂDESCU.


„Atunci când nu există nicio opreliște în calea dialogului, când nu are nicio importanță culoarea politică, dacă este vorba despre dezvoltarea localității, este simplu să iei o astfel de decizie. Mă bucur nespus de mult să mă alătur, împreună cu alți colegi care deja au făcut acest pas, unui partid mare, puternic, unit și îi asigur pe toți locuitorii comunei Țânțăreni că, având sprijinul dumnealor în continuare, vom realiza ceea ce ne-am propus”, a declarat primarul localității Țânțăreni, Robert CIUTUREANU.