Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.

URDARI – Ion VĂDUVA, un primar pentru toți locuitorii

Distribuie:

Actualizat la: 2024-05-25 20:36:08
acum 3 săptămâni

Ion VĂDUVA, candidatul PSD la funcția de primar a localității Urdari, este omul care își dorește și poate dezvolta comuna. Proiectele sale pentru comunitate vizează atât dezvoltarea infrastructurii de apă, canal sau rutieră, cât și crearea unor evenimente cultural artistice pentru locuitorii comunei de toate vârstele. Cele mai importante proiecte propuse de Ion Văduva sunt:

– Executarea unui foraj pentru îmbunătățirea apei în satul Hotăroasa;

– Înființarea unui centru de copii și juniori în comună ;

– Înființarea unui parc fotovoltaic, care să producă energie pentru unitățile aflate în administrarea publică;

– Modernizarea drumurilor din comună și realizarea drumurilor de tarla, prin accesarea fondurilor europene nerambursabile;

– Construirea unui dispensar și înființarea unui centru de permanență în comună;

– Redeschiderea sălii de sport din satul Fântânele;

– Susținerea elevilor cu rezultate bune la învățătură, care provin din medii vulnerabile, pentru continuarea studiilor, etc.  

”Provin dintr-o  familie simplă, cu oameni cinstiți și mucitori.  Trăiesc aici, în Urdari, iar tot ceea le lipsește oamenilor, îmi lipsește și mie, de aceea vreau să mă implic pentru comuna mea.   Nu promit lucruri pe care știu că nu le-ași putea duce la îndeplinire, de aceea, atunci când discut cu cetățenii, le transmit foarte sincer ce putem face și putem face multe! Am susținerea celui mai mare partid, PSD, care îmi oferă sprijinul necondiționat pentru proietele pe care mi le-am asumat! Am alături echipa de consilieri locali, care, de asemenea, se va implica pentru a ne atinge obiectivele. Deviza noastră este ”Fapte, nu vorbe” și știu că locuitorii din Urdari ne vor vota la alegerile din data de 9 iunie”, a declarat Ion Văduva. 

Comandat de PSD Gorj, executat de SUNCLICK SRL-www.sunclick.ro , CUI mandatar financiar coordonator: 21240002