Știri recente, analize complexe, fii informat!

Caută
Close this search box.
Banner PSD

Video: Conferința Națională “Fii o voce, nu o victimă!” a reunit la Târgu Jiu sute de femei social democrate din România

Distribuie:

Actualizat la: 2023-10-14 17:33:13
acum 7 luni

Organizația Femeilor Social Democrate(OFSD) Gorj a organizat, la Târgu Jiu, Conferința numită “Fii o voce, nu o victimă!”, care a avut ca temă lupta împotriva violenței domestice. La eveniment au participat și 10 organizații OFSD din țară. 

“Conferința Națională “Fii o voce, nu o victimă!”, organizată de OFSD Gorj, cu participarea a aproximativ 1000 de doamne și domnișoare, a însemnat un moment zero de la care trebuie să plecăm în încercarea de a diminua numărul cazurilor de violență domestică.

Ceea ce trebuie să înțelegem este că violența domestică nu este doar o problemă a victimelor. Este o problemă a întregii societăți.

Trebuie să lucrăm la prevenirea violenței domestice, să ne educăm copiii, tinerii despre ce înseamnă relații sănătoase și despre respectul reciproc. Este nevoie să combatem stereotipurile și să promovăm egalitatea de gen.

Alături de 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐏𝐒𝐃 𝐆𝐨𝐫𝐣, care ne sprijină și susține, au participat:   

👉𝐍𝐚𝐭𝐚𝐥𝐢𝐚-𝐄𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐈𝐧𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐨,ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse;

👉𝐑𝐨𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐋𝐔𝐌𝐁, europarlamentar

👉𝐌𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐒ă𝐬ă𝐫𝐦𝐚𝐧, Secretar de stat Ministerul Secretar de stat Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

👉𝗠𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮 𝗖Î𝗥𝗦𝗧𝗘𝗔, director Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați;

👉𝐌𝐚𝐲𝐚 𝐓𝐄𝐎𝐃𝐎𝐑𝐎𝐈𝐔, vicepreședintele Comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputaților;

👉𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗟𝗔𝗭Ă𝗥, Secretar general OFSD

Evenimentul a fost susținut și de prezența colegelor din țară: OFSD 𝐕â𝐥𝐜𝐞𝐚, OFSD 𝐌𝐞𝐡𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐢, OFSD 𝐃𝐨𝐥𝐣, OFSD 𝐎𝐥𝐭, OFSD 𝐁𝐫𝐚ș𝐨𝐯, OFSD 𝐂𝐥𝐮𝐣, OFSD 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢, OFSD 𝗖𝗹𝘂𝗷-𝗡𝗮𝗽𝗼𝗰𝗮, PSD 𝐇𝐮𝐞𝐝𝐢𝐧, OFSD 𝗔𝗹𝗯𝗮, OFSD 𝐓𝐢𝐦𝐢ș, PSD 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢ț𝐚 𝐍ă𝐬ă𝐮𝐝

Mulțumesc din suflet tuturor colegelor din OFSD Gorj pentru contribuția la organizarea acestui mare eveniment, care a reușit să pună organizația noastră pe harta cu cele mai puternice organizații din țară.

A însemnat 𝐦𝐮𝐥𝐭ă 𝐦𝐮𝐧𝐜ă, 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐨𝐳𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 ș𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭ăț𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞 𝐝𝐞𝐟𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜, 𝐜𝐚 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚ț𝐢𝐞.

Mulțumim tuturor pentru prezență!”, a transmis Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj. 


banner Cosmin Mihai Popescu
Banner Marcel Laurentiu Romanescu